Ecokoivu ja Nuvisal tuotteet

Tervetuloa EcoKoivu verkkokauppaan

EcoKoivu verkkokaupan omistaa Charcoal Finland Oy, joka valmistaa kaikki tuotteensa Alavieskassa, Pohjois-Pohjanmaalla. 

Valmistamme tuotteet kotimaisesta koivusta ympäristöä säästäen, 
perimätietoa kunnioittaen ja tutkimustietoon nojautuen. Tuotteiden valmistusprosessissa emme aiheuta jätettä koivusta, sillä kaikki ainesosat menevät hyötykäyttöön.

Hyvät asiakkaat,

Huomioithan, että EcoKoivu verkkokauppa muutti eri verkkokauppa-alustalle 22.5.2018. Tästä johtuen edelliseen verkkokauppaan luodut käyttäjätunnukset eivät toimi. Uuden EcoKoivu verkkokaupan rekisteröitymislomake kysyy salasanaa, johon voit laittaa oman mieleisen salasanan. Jatkossa sähköpostiosoite ja valitsemasi salasana toimivat kirjautumisessa.

Kun odotat meiltä laskua, pyydämme tarkistamaan sähköpostistasi kaikki kansiot, varsinkin roskaposti- ja roskakorikansiot. Jostain syystä lähettämämme laskutusviestit menevät väärään kansioon asiakkaan sähköpostissa. Emme lähetä mainoksia tai roskapostia, vaan kaikki viestimme liittyvät tilaukseesi. Jos et löydä laskua 24 h sisällä tilauksesi teosta, niin laita meille sähköpostia osoitteeseen tilaukset@nuvisal.com niin vastaamme siihen, jolloin saat viestin perille postilaatikkoon.

Lisätietoja edellämainituista asioista löydät tiedotteista.